KIES VOOR GEZONDHEID!

Gepubliceerd op 22 juli 2024 om 15:01

Nail register - Kwaliteitsregister

Al enige jaren is er veel te doen in de nagelwereld en de media om hygiëne en kwalitatieve nagelzorg. 

Helaas schort het in de hele branche aan gedegen kennis, opleiding en herhaling. Dat resulteert in een explosive toename van het aantal acrylaat allergiën. Helaas een stuk onschuldiger dan men zo zou denken. Als goede en geschoolde nagelstyliste ken je de valkuilen en de risico's, weiger je soms een behandeling en geef je goed advies aan je cliënt. Als je op You Tube je opleiding gevolgd hebt, kan je waarschijnlijk hele mooie en veel te goedkope nagels zetten, maar weet je dan ook de anatomie van de nagel en omliggende gebieden? Weet je dan de contra-indicaties van wel of niet behandelen? Ben je je bewust van het feit dat je met chemische producten werkt die EU goedgekeurd moeten zijn om ze veilig te gebruiken? En ken je het veilige gebruik? Werk je hygiënisch? Zijn je tools schoon of nieuw voor elke cliënt? Denk je dan ook aan je eigen gezondheid door afzuiging van fijnstoffen en zelfs geuren? het antwoord op al deze vragen is heel simpel...NEE!

Als klant kun je wel de keuze maken om voor je gezondheid te kiezen! Daar is sinds begin mei 2024 het kwaliteitsregister voor nagelstylistes voor opgericht. Een officiele instantie die toeziet op speerpunten in het vak zodat de styliste waar je bij komt kennis en kunde op orde heeft en houdt. 

Onze salon heeft het aanmeldingsproces doorlopen en is sinds 05.07.2024 officieel en volledig goedgekeurd lid van het nail register!

 

Jou nagels aan de beste toevertrouwd!

 

Ben je benieuwd wat het kwaliteits register inhoud? Kijk snel op Home - Nailregister | Het register voor gecertificeerde nagelstylisten

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.